Tema 7 Páxina 127 exercicios 1-4
1.
Os consumidores son os que consumen materia orgánica xa elaborada e non posúen capacidades para elaboralas.
Existen 3 tipos de consumidores:
Primarios: Son aqueles que se alimentan dos produtores.
Secundarios: So aqueles que se alimentan dos consumidores primarios.
Terciarios: Son animais carnívoros que se alimentan doutros carnívoros, tamén se chaman supercarnívoros.
2.
Plancto, sardiña, atún, gaivota.
3.
4.
No, non sería posible porque se acumularía todo.
Os consumidores son os que consumen materia orgánica xa elaborada e non posúen capacidades para elaboralas.
Existen 3 tipos de consumidores:
Primarios: Son aqueles que se alimentan dos produtores.
Secundarios: So aqueles que se alimentan dos consumidores primarios.
Terciarios: Son animais carnívoros que se alimentan doutros carnívoros, tamén se chaman supercarnívoros.
2.
Plancto, sardiña, atún, gaivota.
3.
4.
No, non sería posible porque se acumularía todo.
Comentarios
Publicar un comentario